HOT IKLAN (9571 Ads)

Free Iklan 2u .Net : Portal Free Iklan Anda

berani kaya


Lawat website [118]: http://www.theweeklypay.com/index.php?share=242895
Nama : hairodin
No. telefon : N/A
Tarikh Iklan diletakkan : 2014-01-07

biar betul.... register pukul 2 ( tengok picture 1) dan tak sampai 2 jam (tengok picture 4) dah dapat usd80.00 owh.... giler 

nak kata real macam tipu. tapi kalau tak cuba mcm rugi pulak sebab jana duit harian sehingga rm900 sehari tanpa modal. assalammualaikum semua. daripada berfb tak ada hasil, baik berfb yang ada hasil. saya cuma nak perkenalkan satu program dari us yang boleh buat pendapatan sampingan. free register, tiada apa2 bayaran di kenakan. tiada tipu muslihat (kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 #free). tak perlu cari orang. tak perlu jual barang, dan kerja sikit2 je. buat side income dr fb anda sendiri. saya baru join dah usd30 (tgk picture). syarat kelayakan: anda ada facebook dan tau computer sikit2. anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. lepas register terus dapat upah usd25, bersamaan rm80.00 lah lebih kurang .lepas tu anda akan dapat link anda sendiri. pastu apa lagi ? copy link anda, and paste kat facebook atau apa2 saja laman sosial yg anda boleh berhubung dgn rakan2. setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak usd10 atau rm30 lah lebih kurang. mudah kan!!! company ini bijak, mereka gunakan internet utk jana duit. setiap kali org lawat page tersebut, pihak berkenaan seperti google dan internet akan bayar mereka. jadi duit itu akan diberi peratusnya (usd10 setiap seorang pelawat) kpd sesiapa yg share page mereka. jadi saya ni kira sebagai agent yg nak menumpang kekayaan mereka je. hehe. duit anda boleh pilih, sama ada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.) kalau nak faham lebih lanjut dan nak register, sila click

http://www.theweeklypay.com/index.php?share=242895


.
Free classified ads. Buy and sell household, audiovisual, cars, vans, cheapest way to save your money.