HOT IKLAN (9581 Ads)

Free Iklan 2u .Net : Portal Free Iklan Anda

<< rahsia resdung pulih!! <<


Lawat website [118]: http://www.facebook.com/pages/Set-Resdung-Susuk-Dara/477220192383905
Nama : siti fathiah
No. telefon : 017 6828819
Tarikh Iklan diletakkan : 2014-02-12
gambar

ramai orang yang ada masalah resdung tapi mereka tak sedar pun. dan ramai pulak yang tau die ada resdung tapi tak nak usha rawat pun. dan ramai jugak yang dah usaha cari ubat tapi tak berkesan pon.

tahukah anda ??

<< tanda-tanda resdung :-

1) hidung tersumbat dan berbau busuk
2) lendir daripada hidung dan tekak
3) muka berasa sakit dan berat terutamanya pada bahagian antara mata
4) sakit tekak berpanjangan dan berulang-ulang
5) demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan 
6) alahan / sensitif hidung seperti bersin, gatal hidung 

<< resdung yang tidak dirawat boleh mnyebabkan:-

* jangkitan nanah di sekeliling kawasan mata
* jangkitan otak (meningitis)
* sakit tekak yang kronik
* jangkitan tulang muka
* memburukkan keadaan lelah
* berdengkur yang kronik
* jangkitan telinga dan tonsil, terutamanya kanak-kanak
* alahan hidung atau hidung sensitif
* selesema biasa yang melarat.

============================================================
ingin membunuh kuman resdung dengan cepat dan berkesan?

dapatkan wajah yang bebas masalah dengan magic clear sinus soap!

dengan produk ini, anda akan dapat:-

1) membunuh kuman resdung di wajah!

hanya dengan penggunaan setiap hari, jerawat kasar yng timbul dan bernanah akan kecut serta-merta, gatal2, bintik2 hitam, parut dan jerawat kasar diwajah akan hilang dan tiada lagi bau busuk di hidung, mata berair,ruam serta kayap, lendir di hidung akan keluar dengan sendirinya!!

2) jerawat di belakang badan pun boleh hilang!

dengan magic clear sinus soap ini, bukan saje boleh membunuh kuman resdung di muka anda, tetapi juga boleh menghilangkan jerawat kasar di belakang badan anda!. hebat bukan??

====================================================================================

ape bukti yg “ magic clear sinus soap” ni lebih mujarab dari produk2 lain?? 

<< diperbuat 100% daripada herba asli / tulen dan rempah ratus yang dikisar halus dijadikan sabun! 
<< produk bumiputera yang di jamin halal dan dapat pengesahan jakim!
<< tiada bahan pengawet atau campuran lain yang ( mengaburi mata anda hanya sementara dan masalah resdung datang lagi)

berminat?
nak order ?

murah sahaja , hanya ....

- (rm 34.90 termasuk pos laju di kawasan semenanjung) 
- (rm 38.90 termasuk pos laju di sabah dan sarawak)

sila pm “ saya minat ” dihttp://www.facebook.com/messages/477220192383905

lihatlah testimoni dulu untuk keyakinan anda!! klik bawah..

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.477271135712144.1073741829.477220192383905&type=3

bolehlah like pages kami untuk lebih lagi informasi di :-
https://www.facebook.com/pages/set-resdung-susuk-dara/477220192383905


.
Free classified ads. Buy and sell household, audiovisual, cars, vans, cheapest way to save your money.