HOT IKLAN (9571 Ads)

Free Iklan 2u .Net : Portal Free Iklan Anda

1whp


Website : N/A
Nama : ain haha
No. telefon : 0174910310
Tarikh Iklan diletakkan : 2014-04-03
gambar
assalamualaikum semua...disini sy ingin mengajak rakan2 utk menjana income dengan 1whp
disini ada sedikit penerangan tentang 1whp 

bisnes ni namanya #1whp.net

1whp.net bukan mlm!

kita guna sistem affiliate. 
sistem rangkaian yg lg baik dr mlm. 
konsep bisnes ni adalah affiliate sistem dimana bila ada sorg yg join dlm bisnes ni bawah kita syarikat akan beri kita 20org bawah kita dan kita xkenal org2 tu tp kita juga dpt profit drpd diorg, walaupun bukan kita yg run bisnes..dan bila kita run bisnes diorg jugak akan dpt profit. konsep kerjasama, so bisnes kita bukan mlm n bukan piramid system! 
halal atau haram? 
syarikat ini ialah syarikat software dan dh diluluskan halal serta berdaftar dgn ssm. 

kalau ragu2 blh #1whp dkt instagram byk feedback dan testimoni org yg dh join. 
halal/haram semua ada kalau ragu2 boleh google sendiri 



kita join #1whp utk cari income. 
modal : rm55 seumur hidup
bagaimana: promote / cari org under kita. 


macam mana nak dapat kan income ?
ok sini kita tunjuk kan sikit
company akan bagi bonus rm50 untuk setiap 3 orang yang terawal join dengan u.

now awk da daftar


ada 5 orang kawan awk nak join
 chong
 ali
&nb sp;senah
 mariam
 karen
< div>
chong , ali dan senah 
orang 3 yang terawal 
awk akan dapat komisyen rm50 untuk setiap sorang.
total rm150 dah dapat❗️

mariam dengan karen
org yg ke4 dan ke 5
( orang ke4 dan seterusnya. awk akan dapat komisyen rm20 seorang ) 

campur kan semua sekali
rm150 + rm40 = rm190 

dah dapat❗️

❗️ada lagi 
setiap dari dorang yang buat income jugak.
awk akan dapat
rm5 setiap satu sale mereka.

❗️ada lagi
setiap seorang yang awk ahli kan under awk:  
company akan letak kan 20 orang bawah awk. 
contoh

chong masuk -> company akan bg 20 org bawah awk
ali masuk -> company akan bg 20 org lagi

❗️kalau 5 orang masuk
5×20 orang = 100 orang
setiap sale yang 100 orang ni buat
awk akan dapat rm3 dari setiap satu sale mereka

dan org2 yg kita kick in ada level2 nya. 
mcm awk cari org join under awk = level 1
org yg join under org level 1 ni level 2. dan berterusan lah. 
bila ad org baru masuk dari level2 1,2,3,4,5 awk akan dpt income!!
level1- (under awk sendiri) rm20
level2- rm5
level3-rm5
level4-rm5
leve l5- rm10

100 org yg kita tak kenal tadi bila setiap org mereka cari. kita dpt rm3 seorang! 

berganda dan mudah. 
1whp

kalau ada yang berminat blh whatsapp sy 0174910310

 

 


.
Free classified ads. Buy and sell household, audiovisual, cars, vans, cheapest way to save your money.