HOT IKLAN (9580 Ads)

Free Iklan 2u .Net : Portal Free Iklan Anda

semburan acquamark


Lawat website [107]: https://www.facebook.com/greengoldsolutions
Nama : amir syahir kamarudin
No. telefon : 017-6758310
Tarikh Iklan diletakkan : 2014-04-06
gambar

apa itu acquamark? 
acquamark merupakan satu produk semburan khas untuk rawatan kulit dan kecantikan wajah melalui bahan - bahan semulajadi terpilih dijamin halal. produk semburan ini diperkaya dengan air zam - zam, garam hunza, 5 jenis bunga dan herba terpilih beserta stemcell eksotik dari tumbuhan. ia dapat memberi kesan pantas dalam penegangan kulit, serta memelihara kelembapan kulit pada waktu malam. selain itu, kesan dari pengecutan jerawat serta masalah kulit berminyak dapat dilihat dalam masa 2 minggu sahaja. acquamark spray berperanan untuk menggantikan fungsi kosmetik yang pelbagai seperti pencuci muka, krim pencerah, rawatan jerawat & bintik hitam, serta krim anti – penuaan hanya dalam satu produk. 

 

berikut apa yang anda perlu tahu tentang produk terbukti berkesan ini...

✔ cara penggunaan yang mudah! hanya perlu sembur di sekitar muka 2 kali sehari iaitu sekali selepas bersiap pada waktu pagi dan sekali sebelum tidur pada waktu malam.
✔ terbukti halal, suci dan selamat, kerana produk ini bebas dari sebarang bahan kimia, bahan berbahaya dan unsur haiwan.
✔ tiada kesan sampingan mahupun kesan jangka masa panjang ke atas kulit seperti kosmetik berasaskan bahan - bahan kimia.

harga jualan produk acquamark spray adalah serendah rm75.90 sahaja.


.
Free classified ads. Buy and sell household, audiovisual, cars, vans, cheapest way to save your money.