HOT IKLAN (8506 Ads)

Free Iklan 2u .Net : Portal Free Iklan Anda

kereta control transformers


Website : N/A
Nama : rozi
No. telefon : 0173485684
Tarikh Iklan diletakkan : 2017-02-10
gambar

 

kereta control transformer
-
selling fast!! trending now!
-
anak-anak asyik leka main gadjet..? birthday anak tak tahu nak bagi hadiah apa..?
-
apa kata hadiahkan mereka dengan sebuah kereta control transformer.. bkn setakat kereta je tau.. kereta ni boleh bertukar jadi robot.. bateri tak payah risau nak kena beli je.. bateri boleh cas.. siap ade remote kontrol lagi tau.. wahhhh 😍😍 ni mesti dapat kat si boboy ni mmg senyum sampai telinga laaaa... 🙌😄 silap-silap tak pandang gadjet dah lepas ni..
-
menjadi rebutan dan bualan hangat para ibu bapa, tak sampai seminggu 500 unit sudah terjual !! baki semakin sikit, cuma tinggal beberapa unit kereta sahaja lagi..
-
keunikan kereta control transformers :
👉tahan lasak
👉kereta lumba
👉robot
-
siapa yg pm terawal saya bagi harga diskaun kaw-kaw special tau 😘😘
-
whatsapp kod "transformer" ke 017-348 5684 (rozi)
whatsapp kod "transformer" ke 017-348 5684 (rozi)
whatsapp kod "transformer" ke 017-348 5684 (rozi)
p/s: no booking, no backout buyer. first come first serve.kereta control transformer
-
selling fast!! trending now!
-
anak-anak asyik leka main gadjet..? birthday anak tak tahu nak bagi hadiah apa..?
-
apa kata hadiahkan mereka dengan sebuah kereta control transformer.. bkn setakat kereta je tau.. kereta ni boleh bertukar jadi robot.. bateri tak payah risau nak kena beli je.. bateri boleh cas.. siap ade remote kontrol lagi tau.. wahhhh 😍😍 ni mesti dapat kat si boboy ni mmg senyum sampai telinga laaaa... 🙌😄 silap-silap tak pandang gadjet dah lepas ni..
-
menjadi rebutan dan bualan hangat para ibu bapa, tak sampai seminggu 500 unit sudah terjual !! baki semakin sikit, cuma tinggal beberapa unit kereta sahaja lagi..
-
keunikan kereta control transformers :
👉tahan lasak
👉kereta lumba
👉robot
-
siapa yg pm terawal saya bagi harga diskaun kaw-kaw special tau 😘😘
-
whatsapp kod "transformer" ke 017-348 5684 (rozi)
whatsapp kod "transformer" ke 017-348 5684 (rozi)
whatsapp kod "transformer" ke 017-348 5684 (rozi)
p/s: no booking, no backout buyer. first come first serve.

 


.
Free classified ads. Buy and sell household, audiovisual, cars, vans, cheapest way to save your money.