HOT IKLAN (9496 Ads)

Free Iklan 2u .Net : Portal Free Iklan Anda

kereta sewa bajet


Lawat website [125]: http://www.anggunrentacar.com
Nama : ANGGUN CAR RENTAL
No. telefon : 01117054434
Tarikh Iklan diletakkan : 2018-02-07
gambar

kuala lumpur adalah ibu negara malaysia dan merupakan bandar yang terbesar di malaysia. ia adalah antara kawasan metropolitan yang paling pesat berkembang di asia tenggara dari segi penduduk dan ekonomi. bandar raya kuala lumpur kini menjadi penting dan menjalankan peranan dalam pelbagai bidang termasuk perniagaan, kewangan, pentadbiran, pendidikan, agama, kebudayaan dan sukan. banyak aktiviti menarik untuk dibuat di bandaraya yang bertaraf dunia ini dari aktiviti yang lasak ke aktiviti yang santai dan boleh juga dilakukan bersama keluarga. oleh itu, kereta yang sesuai untuk ronda kl bersama keluarga tercinta perlu dititikberatkan. salah satunya, anda boleh sewa kereta dengan syarikat kami yang mana anda boleh pilih kereta bajet, kereta sewa dengan pemandu ataupun sewa kereta mpv atau mewah.

sekiranya anda datang atau berada di kuala lumpur dan memerlukan kereta sewa dengan harga yang berpatutan boleh menyewa dengan kami anggun car rental. kami menyediakan kereta sewa dari pelbagai pilihan antaranya kereta sewa bajet/ sedan/ mpv/ luxury mpv/ 4x4 dan juga van serta van dengan pemandu. untuk keselesaan dan keselamatan, sewa kereta yang kami sediakan diselenggara dengan baik dan bersih. perkhidmatan penghantaran juga disediakan bagi memudahkan anda semua dan memastikan mutu perkhidmatan kami yang terbaik. andainya anda inginkan kereta termurah sekitar kuala lumpur, boleh menghubungi kami untuk promosi harga samada melalui panggilan, email, whatsapp dan juga sms. ini adalah kerana, syarikat kami ingin memastikan pelanggan dapat menaiki kereta yang mereka idamkan.

selain perkhidmatan kereta sewa, syarikat anggun lufya travel & tours juga turut menyediakan perkhidmatan sewa kereta khas mengikut permintaan dan keperluan pelanggan. kereta sewa yang disediakan adalah meliputi majlis perkahwinan, majlis khas, konvoi beramai-beramai dan lain-lain lagi. bagi setiap majlis tersebut, pelanggan syarikat anggun car rental boleh membuat sewa kereta bersama pemandu atau tanpa pemandu mengikut kehendak pelanggan. selain itu, pelanggan boleh menempah alatan aturcara majlis melalui syarikat kami juga.

jom…...sewa kereta dengan anggun car rental….
kepuasan anda kejayaan kami….
apa tunggu lagi>>>>> hubungi kami segera atau layari laman web untuk keterangan.

call/whatsapp : 601110754434 / 60196764434
alamat : no 26g, jalan wangsa niaga, wangsa biz avenue, wangsa 
maju, 53300 kl.
website : http://www.anggunrentacar.com/ 
blog : https://www.angguncarrental.com/


.
Free classified ads. Buy and sell household, audiovisual, cars, vans, cheapest way to save your money.