HOT IKLAN (9491 Ads)

Free Iklan 2u .Net : Portal Free Iklan Anda

kilang cetak t-shirt printing, baju korporat & cenderamata


Website : N/A
Nama : Katokhijoo
No. telefon : 0176156415
Tarikh Iklan diletakkan : 2018-10-01
gambar

katokhijoo t-shirt printing merupakan sebuah syarikat bumiputera yang menawarkan servis dan perkhidmatan cetakan silkscreen dan heatpress printing untuk baju t, kemeja korporat, jersey sukan, sulaman berkomputer serta cenderahati korporat.

 

katokhijoo printing telah beroperasi sejak 2013 lagi. di tunjangi oleh 3 anak muda yang berpengalaman lebih 10 tahun dalam bidang silkscreen printing disokong dengan 2 pembantu terlatih membuatkan kami mampu menyiapkan 1-2 ribu helai dalam sehari.

 

commercial heatpress

  • katokhijoo printing studio, turut menyediakan perkhidmatan commercial heat press printing kepada pelanggan.
  • teknik cetakan heat transfer ini sesuai untuk topi, mug untuk cenderamata, baju sukan (terutama untuk nama dan nombor pada jersey) dan lain-lain lagi.
  • kami turut menerima tempahan pada kuantiti yang sedikit. untuk keterangan lanjut boleh hubungi kami di talian 017-6156415 atau email kami di katokhijoo@gmail.com

sulaman berkomputer

  • dengan label katokhijoo printing studio, syarikat kami mempunyai kapasiti kerja dan berpengala -m an dalam perkhidmatan sulaman berkomputer pada kadar harga yang berpatutan serta dengan kuantiti yang minimum.
  • pelanggan juga boleh memilih cetakan dan sulaman di atas baju t dan beg yang sudah siap yang dibawa sendiri atau memilih dari katalog yang menawarkan lebih 100 jenis dari pelbagai fabrik dan fesyen.
    ini termasuk perkhidmatan sulaman pada kemeja korporat, baju t, tuala, polo lacoste, topi, beg dan seluar.
  • dengan harga yang kompetatif, katokhijoo printing studio memberikan perkhid -m atan terbaik untuk semua pelanggan tidak kira dari sektor korporat, kerajaan, swasta atau persendirian.

sublimation printing

kami turut memberikan perkhidmatan cetakan full sublimation untuk baju dryfit dan jersey sukan. ini memberikan kebebasan penuh kepada pelanggan untuk membuat design mereka sendiri, atau boleh memilih dari beribu rekabentuk sedia ada dari senarai pembekal kami.

 

corporate gifts

kami turut membekal dan memberikan perkhidmatan mencetak untuk barangan cenderahati seperti pen, notepad, ceramic mug, payung, bag, non woven bag, medal, trophy, lanyard, metal keychain dan lkain-lain.


.
Free classified ads. Buy and sell household, audiovisual, cars, vans, cheapest way to save your money.