HOT IKLAN (9415 Ads)

Free Iklan 2u .Net : Portal Free Iklan Anda

pakej perniagaan terkini 2019 sosej telur mr. sostel


Lawat website [14]: http://swww.facebook.com/sarafoodmaterial/posts/2139875142930137?__tn__=K-R
Nama : Sara Food Material
No. telefon : 01129937325
Tarikh Iklan diletakkan : 2018-12-18

[#bisnesbaru2019][#mrsostel™] baru! bakal meletops di pasaran. pakej bisnes sosej telur mr. sostel bakal menyengat di seluruh negeri x lama lg. rugi klu tak grab dulu bisnes ni kat tempat korang. nak jadi yg pertama run bisnes ni kat tempat anda?
.
.
bisnes ni kena masuk pasar malam je ker bossku?
.
tak semestinya. bukan pasar malam jer korang boleh buat duit. korang boleh pacak bisnes ni kat depan sekolah, deretan gerai / tapak niaga jalanan, kawtim tapak restoran/ tapak food court. buat depan rumah pun terbaik. banyak sangat tempat sebenarnya.

.
>> http://pakejmrsostel.wasap.my <<
>> http://pakejmrsostel.wasap.my <<
>> http://pakejmrsostel.wasap.my <<
.
.
.
lokasi yang sesuai nak run bisnes sosej telur mr. sostel™
==================================================
.
🍳🍳 depan sekolah rendah
🍳🍳 event makanan/ ekspo / pesta
🍳🍳 pasar malam
🍳🍳 kawasan penjaja jalanan
🍳🍳 kedai mamak / shop lot kedai makan
🍳🍳 taman riadah
🍳🍳 kawasan perumahan
🍳🍳 join catering
.
senang cerita semua tempat la sesuai. tunggu nak run jer.
.
.
apa yang anda akan dpt dengan pakej sosej telur mr. sostel™
==================================================
.
🍒 kiosk mudah lipat saiz 4kaki (letak dalam kancil pun muat)
🍒 signboard yang sangat menarik pelanggan
🍒 dapur mr. sostel [jenis gas] 10 lubang
🍒 bunting 2x5 kaki
🍒 banner 3x8 kaki x2
🍒 aksesori dapur mr. sostel
🍒 bekas makanan mr. sostel
🍒 bahan mentah sosej x10 peket
🍒 sos cili
🍒 mayonis
🍒 t-shirt mr. sostel
🍒 botol sos x2
.
.
apa yang best?
=============
.
❌ tiada kontrak perjanjian antara hq dengan rakan niaga

❌ tiada yuran jenama dikenakan. anda cuma perlu bantu kami kembangkan jenama kami kepada orang rama

πŸ“Œ design kiosk yg sangat menarik

πŸ“Œ keuntungan adalah πŸ’―β„… milik anda

πŸ“Œ margin untung tinggi
.
.
kami tak nak sembang banyak. sembang kencang sampai kerbau boleh terbang pun tak guna. kami mahu jawapan daripada anda.
.
.
bossku.. first time nege ni. tak reti guna πŸ˜ΉπŸ˜Ή
.
.
korang jangan risau. kami ada kumpulan operasi yang sangat terlatih untuk handle masalah korang tu. apa lagi yang kami sediakan untuk korang ni?
.
🚸 latihan teori & intensif daripada pihak pengurusan
🚸 akan dimasukkan ke dalam group support. kalau ada masalah, korang boleh direct tanya dalam group tu
🚸 pihak pengurusan akan bantu korang untuk promote lokasi bisnes korang tu. ada live ada video record dan macam2 lagi.
.
.
banyak lagi kami nak share. kalau cerita kat sini buang masa. apa kata korang join kami jadi family komuniti sosej telur mr sostel™ dan terus gandakan pendapatan korang sehingga 300x ganda.
.
.
.
berapa harga pakej bossku? 
.
.
pakej sosej telur mr. sostel™ ni akan jd viral tak lama lagi guys. harga permulaan ni kami offer memang best sebab korang 1st batch yang kami cari dan kami nak guide sampai jadi. bila dah jadi, baru la korang sempat nak menyimpan, hulur kat mak ayah ye dak? πŸ˜
.
.
πŸ‘ rm1800 saje <-- harga mr. sostel™ [terhad 20 saja] percuma kanopi 10x10
πŸ‘ rm1800 saje <-- harga mr. sostel™ [terhad 20 saja] percuma kanopi 10x10
πŸ‘ rm1800 saje <-- harga mr. sostel™ [terhad 20 saja] percuma kanopi 10x10
.
.
.
bossku..macam mana nak dapatkan pakej ni?
.
.
senang jer. korang boleh komen 'pm' kat bawah ni πŸ‘‡πŸ‘‡ nanti team customer service kami akan pm kat inbox korang. 
.
boleh jugak wassap ke team customer service kami:-
.
>> http://pakejmrsostel.wasap.my <<
>> http://pakejmrsostel.wasap.my <<
>> http://pakejmrsostel.wasap.my <<
.
klik jer link kat atas ni πŸ‘†πŸ‘†πŸ‘† tak perlu save nombor
.
atau kalau korang nak tengok2 sample pakej mr. sostel™, korang boleh terus datang ke showroom kami dekat alamat ni:-
.
sara food material (m) sdn bhd
b-82, lorong seri damai perdana 52,
perumaha seri damai perdana, 25150
kuantan, pahang darul makmur.
.
google map/waze: "pembekal ayam gunting"
.
.
.
jom! jadi keluarga mr. sostel™ sekarang. tak nak ke jadi orang pertama yang buat bisnes sosej telur mr. sostel™ ni kat taman perumahan korang?
.
.
#mrsostel #sosejtelur #sarafoodmaterial #kuantan #pekan #pahang #sosej#telur


.
Free classified ads. Buy and sell household, audiovisual, cars, vans, cheapest way to save your money.