HOT IKLAN (9582 Ads)

Free Iklan 2u .Net : Portal Free Iklan Anda

perkhidmatan samak/sertu dan cuci rumah


Lawat website [33]: http://dnz1431.blogspot.com
Nama : DNZ CLEANING
No. telefon : 0173843097
Tarikh Iklan diletakkan : 2018-12-27
gambar

attn warga selangor!!! adakah anda bakal pindah rumah? kalau yer, adakah anda sudah sedia mencuci rumah tersebut ? tiada masa untuk cuci?

dnz cleaning solution: servis cuci kami hanya utk anda yg mahu pindah masuk rumah baru @ rumah sewa baru
.
xlama lagi uolls nak masuk rumah barukan? wow....bestnyer!! tp xakan nak pakai masuk jer ,mestiler kena cuci dulu kan,betol tak?nama jer rumah baru,tp mesti berhabuk,pekerja2 kontraktor rumah nie dulu mesti keluar masuk keluar masuk..dioarang bukan ambik kisah sgt pun nak buka kasut atau tidak..pakai redah jer…mesti kotor lantai tue…tambah2 lagi kawasan perumahan tsrsebut ada haiwan yg berkeliaran spt anjing..entah2 ada yang pernah masuk dalam rumah..so, kena ler cuci dulu rumah tue uolls,before uolls pindah masuk.baruler bersih dan suci…
.
.
tapi mesti uolls xde masa nak cucikan??yeler, kejer ofis kan banyak,ada masa cuti pun sibuk dengan packaging barang kelengkapan rumah yg nak bawa pindah nntikan?lagipun letih kot nak cuci lantai,berus lantai,cuci tingkap,cuci kipas,cuci sliding door, cuci toilet n mcm2 lagi…sehari pun xsiap kot!!ponat uolls nnti..peralatan nak cuci semua tu cukup ker?? kalau uolls cuma ada penyapu,penyodok,mop dan chemical biasa jer,cuci ler sampai besok pun xsiap kot..xakan semua nak beli baru…

.
usah risau lagi…rileks la dun worry…
.
.
dnz cleaning solution mampu membersihkan rumah uolls yang baru nak pindah masuk tanpa mengambil masa yang panjang dan kudrat tenaga uolls pun x perlu digunakan.uolls boleh focus dengan kerja masing2.xpayah dok risau n terkejar2.biaq kami yang settlekan...rumah pun bersih dan wangi….uolls cuma bawa masuk barang jer nanti..
.
.
. apakah kelebihan yg bakal uollss dapat?
- mempunyai masa untuk focus dengan kerja lain.
-tidak perlu membazir tenaga.
- tidak perlu membazir wang untuk membeli alatan cucian yg uollss sendiri tidak mahir guna
- keadaan rumah yg bersih dan kemas.
.
jom call/whatsapp kami segera!!!
📲 017-3843097 (diyana)
📲 017-3843097 (diyana)
📲 017-3843097 (diyana)

kenapa uolls perlu memilih dnz cleaning solution =============================================================
.
[+] special chemical. keliru utk cari chemical yg sesuai utk cuci rumah?xpayah risau kerana chemical yg kami sediakan menggunakan formulasi khas dan terbaik utk kerja-kerja pembersihan ,selepas ini lantai rumah,lantai dinding,toilet,permukaan tingkap dsbnya semakin cantik dan bersih..masuk rumah rasa nyaman dan segar.
.
[+] alatan cucian tersedia. peralatan utk cuci rumah xlengkap? xde vakum, penyapu sawang,mop lantai,berus lantai,alatan cuci tingkap,tangga utk cuci kipas dan lampu,pencuci2 khas utk cuci tingkap,toilet dsbgnya?..rilekks2..xpayah pening kepala xpayah risau..semua tu kami yg sediakan tnpa uolls perlu utk mengeluarkn lebihan bajet bg mmbeli barangan2 tersebut.
.
[+] mesin canggih dan lengkap...kami juga menggunakan alat dan mesin yg lengkap dan termoden bagi menyiapkan servis cleaning ini. oleh itu,kerja yg dihasilkan akan lebih kemas kerana alat yg digunakan lengkap.
.
[+] tenaga kerja mahir dan berpengalaman...
kami tidak mengambil pekerja asing .semua pekerja adalah warga tempatan muslim dan well-trained serta berpengalaman.
.
.
antara servis kami yang lain adalah :
a) normal cleaning
c) after renovation cleaning
d) move in/ move out cleaning
e) sertu/samak cleaning
.
.
so,jangan tunggu lagi kami boleh mengurangkan bebanan uolls ...jom call/whatsapp kami segera!!!
📲 017-3843097 (diyana)
📲 017-3843097 (diyana)
📲 017-3843097 (diyana)

#cleaningservice
#moveincleaning
#cucirumah

#serturumah

#samakrumah


.
Free classified ads. Buy and sell household, audiovisual, cars, vans, cheapest way to save your money.